Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ils

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Λαμίας θα διοργανώσει πιστοποιημένα σεμινάρια Άμεσης Υποστήριξης της Ζωής (Immediate Life Support ILS) για 48 εκπαιδευόμενους και είναι κατάλληλο ΜΟΝΟ για επαγγελματίες υγείας : ιατρούς, φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτές, φοιτητές νοσηλευτικής, μαίες, φυσιοθεραπευτές, οδοντίατρους, διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου, στις 24-25/2/2018 στην Λαμία (δύο αυτόνομα σεμινάρια)

Προεγγραφές και οικονομική τακτοποίηση μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2018  [λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου].

Δομή του μαθήματος
Τα σεμινάρια Immediate Life Support – ILS διεξάγονται στην Ελλάδα σε εκπαιδευτικά κέντρα που έχουν εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το ERC – Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης. Αυτό εξασφαλίζει την ομοιομορφία του περιεχομένου και των προτύπων ανεξάρτητα από το κέντρο.

Ενημέρωση για το σεμινάριο:

Το σεμινάριο Immediate Life Support – ILS διαρκεί μία ημέρα (περίπου 8-9 ώρες) και το πρόγραμμα μαθημάτων αποτελείται από μία διάλεξη, σταθμούς δεξιοτήτων και προσομοιώσεις καρδιακής ανακοπής.

Αξιολόγηση
Η αξιολόγηση είναι συνεχής και καθοδηγείται από τα έντυπα αξιολόγησης που παρέχονται για κάθε βασική δεξιότητα (π.χ. αρχική ανάνηψη και αξιολόγηση και διαχείριση των αεραγωγών). Αντίγραφα των εντύπων αξιολόγησης πρέπει να διαβιβάζονται στον υποψήφιο με το εγχειρίδιο τους.


Προϋποθέσεις: είναι κατάλληλο ΜΟΝΟ για επαγγελματίες υγείας : ιατρούς, φοιτητές ιατρικής, νοσηλευτές, φοιτητές νοσηλευτικής, μαίες, φυσιοθεραπευτές, οδοντίατρους, διασώστες – πληρώματα ασθενοφόρου.

Θεωρία: 
Το εγχειρίδιο αποστέλλεται στους υποψηφίους τέσσερις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. Οι υποψήφιοι αναμένεται να έχουν προετοιμαστεί καλά με την καλή ανάγνωση του εγχειρίδιου.


Πρακτική εκπαίδευση: διαρκεί μία ημέρα (περίπου 8-9 ώρες)

Διάρκεια πιστοποίησης: 3 έτη

Πιστοποίηση: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC)
Οι επιτυχόντες υποψήφιοι λαμβάνουν πιστοποιητικό του σεμιναρίου Immediate Life Support – ILS  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ERC.
Το μάθημα ILS αναγνωρίζεται για μέχρι 5 συνεχόμενα σημεία επαγγελματικής εξέλιξης (CPD).

Διδασκόμενες δεξιότητες: Διδάσκονται οι γνώσεις και οι δεξιότητες για να:
  •        Εντοπίζουν τα αίτια και προάγουν την πρόληψη της καρδιοπνευμονικής σύλληψης
  •         Να αναγνωρίσει και να θεραπεύσει τον επιδεινούμενο ασθενή χρησιμοποιώντας την προσέγγιση ABCDE.
  •         Να αναλάβουν τις δεξιότητες ποιότητας CPR και απινίδωσης (χειροκίνητη ή / και AED) και απλούς ελιγμούς των αεραγωγών
  •         Χρησιμοποιούν μη τεχνικές δεξιότητες για να διευκολύνουν την αρχική ηγεσία και την αποτελεσματική συμμετοχή στην ομάδα

Κόστος συμμετοχής: 80 Ευρώ

Οργάνωση – Υλοποίηση: Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας Λαμίας.



Θέλω να συμμετέχω στο σεμινάριο: Προεγγραφές μέχρι 2 Φεβρουαρίου 2018
Για την online εγγραφής σας πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας στο: eeepflam@gmail.com